14-årig pige sparker fra sig: Jager sexkrænker på flugt

Politiet beder borgerne om hjælp til at finde frem til den gerningsmand, der i Greve forsøgte at hive bukserne af en ung pige.
Den uhyggelige hændelse fandt sted i en tunnel, hvor manden greb fat i den 14-årige pige.
Den uhyggelige hændelse fandt sted i en tunnel, hvor manden greb fat i den 14-årige pige. Scanpix - modelfoto

En 14-årig pige reagerede lynhurtigt, da hun i går aftes ifølge politiet blev overfaldet af en mand i en tunnel, der går fra Gersagerparken til Bilka i Greve.

Manden forsøgte at hive bukserne af pigen, men ifølge døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi reagerede pigen voldsomt og slog og sparkede mod gerningsmandens ben, så han valgte at stikke af. Politiet betegner hændelsen som et forsøg på voldtægt.

- Hun led ingen fysisk overlast, men det var naturligvis en meget ubehagelig oplevelse, siger Carsten Andersen fra Midt- og Vestsjællands Politi til bt.dk.

Politiet leder nu efter manden, der begik den uhyggelige gerning.

Han beskrives som: Ikke etnisk dansker af udseende, 17-19 år, 175-185 centimeter høj, almindelig af bygning og iført sort tætsiddende jakke med hætte, sorte bukser og sorte sko.

Midt- og Vestsjællands Politi vil meget gerne høre fra vidner til sagen eller andre, der har oplysninger. Ring til politiet på 114.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.