12 tegn på, at hun er din BEDSTE veninde

Er din ven et godt og stabilt bekendtskab, eller har du fundet livslang trofast kærlighed i din ven? Se tegnene på, at du har fundet din bedste ven.
Er I bedste venner eller "bare" gode venner?
Er I bedste venner eller "bare" gode venner? Foto: Scanpix

En bedste ven er hende, der altid står klar, når livet brænder på. Men en bedste ven er også meget mere end det, og Cosmopolitan har samlet et udsnit af alle de skønne ting, du kan kende din bedste ven på.

1.

Din ven har aldrig afsløret dine inderste hemmeligheder for andre eller brugt dem i mod dig på dage, hvor I har skændtes eller diskuteret.

2.

I har faktisk en sang. En af den slags, som I begge skråler med på og smiler til, når I hører den i byen eller indkøbscentret.

3.

Din ven fortæller altid, når du har noget mellem tænderne, når du har mascara hængende i dråber under øjnene, lugter lidt skidt ud af munden eller prøver en kjole, som ikke er for køn.

4.

Din ven kender alle dine livretter, din yndlingskage, favoritslik og hvilken vin, du helst vil have.

5.

Hvis I tager en selfie, og du ligner bæ, imens hun selv ser brandgodt ud, insisterer hun på at tage det om, indtil I begge ser dejlige ud.

6.

Jeres interne jokes bliver aldrig kedelige over tid … hvis noget bliver de bare sjovere og sjovere.

7.

I kan bringe smil frem hos hinanden i de sværeste tider, når et familiemedlem er alvorlig syg, når kæresten er skredet eller en graviditet ikke lykkes.

8.

Jeres familiemedlemmer ved, at I er vigtige for hinanden og snakker derfor ofte om jeres venskab. I er en del af hinandens familieliv.

9.

Din bedste ven og du kan virkelig drive hinanden til vanvid og være noget så trætte af hinanden, men I finder altid sammen igen.

10.

Stilhed (ikke fordi det sker tit) skræmmer jer ikke.

11.

Din bedste ven hader naturligvis alle, du hader. Og hun kæmper altid din kamp, også når du ikke er der. Hun har altid din ryg.

12.

Og din bedste ven redder dig fra rigtig mange dumme beslutning, især dem du er tæt på at tage - for eksempel når du er fuld og får lyst til at skrive en sms til din ekskæreste.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.