1,2 milliarder: Karsten Ree afgiver formuen efter sygdom

Mangemillionæren kan nu endelig læne sig tilbage, for både penge og koncernen er nu endelig overdraget til børnene.
Karsten Ree skærer nu endnu mere ned for arbejdet. 
Karsten Ree skærer nu endnu mere ned for arbejdet.  FOTO: Scanpix

Han har både måtte slås med en blodprop i hjernen og kræft i blæren de seneste år, og allerede for et par år siden måtte Karsten Ree erkende, at han ikke længere kunne magte det hele.

Derfor satte han gang i et stor generationsskifte, og det er nu endelig gået i orden, skriver BT

Karsten Rees fire børn, Christian, Rikke, Oliver og William, har fået ejerskab i det nyoprettede selskab Karsten Ree Holding B med en formue på 1,2 milliarder kroner

Det blev der for alvor sat skub i sidste år i oktober, hvor Karsten Rees holdingselskab blev splittet op i tre som en del af generationsskiftet.

Det er en god dag, fortæller Christian Ree, der er Karsten Rees ældste søn:

- Det er sidste skridt i generationsskiftet, som nu er fuldbyrdet og endegyldigt på plads. Nu kan vi fjerne fokus fra det og arbejde frem ad banen med selskaberne.

Har stadig lidt af magten

Karsten Ree har tjent store dele af sin formue på Den Blå Avis, som senere blev solgt. Men selv efter generationsskiftet vil han have noget at skulle have sagt.

Millionæren har stadig stemmemajoriteten, ligesom han fortsat ejer koncernens to andre hovedselskaber, som blandt andet dækker over safariparken Ree Park på Djursland og en farm i Kenya, skriver BT

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.