10.000 i erstatning: Ulovligt at hælde vand på tigger

Det var ikke i orden, da butikschef hældte vand på bulgarske Vanessa, som sad foran hans butik og tiggede.
En 28-årig tigger fra Bulgarien får nu en erstatning på 10.000 svenske kroner, efter en butikschef flere gange har hældt vand ud over hende. Tiggeren her på billedet har ikke noget med sagen at gøre
En 28-årig tigger fra Bulgarien får nu en erstatning på 10.000 svenske kroner, efter en butikschef flere gange har hældt vand ud over hende. Tiggeren her på billedet har ikke noget med sagen at gøre Colourbox

En svensk butikschef skal betale 10.000 svenske kroner i erstatning til en bulgarsk tigger, som han flere gange har hældt vand ud over. Det skriver det svenske dagblad Expressen.

Det var ikke bare umenneskeligt men også ulovligt, at butikschefen flere gange hældte vand ud over den 28-årige Vanessa, som sad uden for hans butik og tiggede.

Det står klart, efter en domstol i Göteborg har afgjort en sag, der har optaget svenskerne siden foråret.

En journalist overværede et af overfaldene og skrev om det på Facebook. Det har ført til, at butikschefen har fået trusler, og butikken er blevet boykottet.

Selv forklarer butikschefen, der nu er blevet fyret, at han ikke hældte vand på tiggeren. Han hældte vand på vinduet, som trængte til at blive vasket. Med den hoppede dommerne altså ikke på.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.