10 tips: Sådan bliver du opgraderet på flyet

Grædende børn, dårlig luft og for lidt benplads. Lyder det også bekendt for dig? Flyveturen er ikke altid det sjoveste, når man har et budget. Se her hvad der skal til for at blive opgraderet uden at betale en krone.

Daily Mail har været ude og undersøge, hvad der skal til for at blive opgraderet på flyveturen. Her kan du se 10 ekspert-råd, der kan gøre din rejse lidt bedre.

1: Loyalitet

Hvis du holder dig til et enkelt flyselskab når du flyver, sætter de pris på dig. Det udløser ofte point hvis du er medlem.Katherine Clark fra TripAdvisor fortæller, at når flyselskaberne er overbookede opgraderer de ofte de mest loyale kunder først.

2: Find fejl

Hvis du kan finde en skade i dit sæde eller sikkerhedsselen, er der en stor chance for en opgradering.

3: Undgå business-tid

Jakkesættene bliver ofte opgraderet først, så undgå at konkurrer med dem. Book fly midt på dagen, midt på ugen, eller i weekenderne.

4: Find en baby

Det er lidt en chance at tage, men hvis du sidder ved siden af en skrigende baby så bed om et andet sæde. Enten bliver du sat et dårligere sted, men der er også chance for at du bliver opgraderet.

5: Først eller sidst

Sommetider har selskaberne brug for at flytte passagerer rundt før afgang. Hvis du er en af dem, der kommer tidligst, har du en højere chance for at blive valgt.

Hvis du er en af de allerseneste, rammer du måske de allersidste flytninger pga. overbookning.

6: Fly solo

"Det er meget nemmere at opgradere en enkelt person, end en hel familie," fortæller Katherine Clark. Så måske skulle man lade familien blive hjemme og forkæle sig selv lidt.

7: Rejs med stil

Hvis du ligner en, der er vandt til at flyve på første klasse, er chancen også større for at blive opgraderet. Selskaberne vil gerne have de dyre klasser til at se lidt eksklusive ud, så joggingbukser kommer højest sansynligt ikke ind.

8: Spørg

Det skader aldrig at spørge, og mange gange hjælper det faktisk ifølge Katherine Clark. Og vær høflig og smil når du spørger.

9: Bræk dit ben

Hvis du virkelig er desperat (eller modig) så er et ben i gips en næsten sikker vinder. Flypersonalet for ofte sympati med dig, og gør lige lidt ekstra for at forbedre din dag.

10: Smil og vær positiv

Hvad du giver for du 10 gange igen. Flypersonalet vil gerne opgradere mennesker de kan lide. Husk det, hvis du prøver lykken. Spil en sang for dem om din oplevelse med dårlig benplads, eller dans en dans. Måske virker det.

Kilde: Dailymail.co.uk


Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.