10-årig overfaldet i skov: Politiet efterlyser denne mand

Nordjyllands Politi efterlyser en person i forbindelse med et overfald på en pige i Aalborg SØ, der skete 26. juli i år.
Foto: Nordjyllands Politi

OPDATERET: Manden har nu selv henvendt sig til politiet, der ikke har flere oplysninger i sagen.

Omkring klokken 21.50 den 26. juli i år blev en 10-årig pige og hendes 8-årige veninde kontaktet af en ukendt mand på en legeplads i Aalborg SØ nær Dionevej og Panstien.

Manden foregav, at han ledte efter sin hund. Den ene pige, den 10-årige pige, fortsatte med manden ind i et skovområde. Herinde væltede manden den 10-årige pige omkuld. Det lykkedes dog hurtigt for pigen at komme fri, hvorefter hun kunne løbe fra stedet.

Siden da har Nordjyllands Politi efterforsket i sagen for at finde frem til manden.

Og det er i forbindelse med denne efterforskning, at politiet nu ønsker at afhøre en specifik person. De har imidlertid ikke kunnet fastslå identiteten på manden, og derfor offentliggør politiet nu et billede taget af denne person i en bus.

- Vi vil gerne i kontakt med denne person, så vi kan få ham afhørt. Mere kan vi af hensyn til efterforskningen ikke sige på nuværende tidspunkt, siger politikommissær Henrik Staal, der derfor opfordrer til, at manden selv kontakter politiet.

Hvis du ved noget, kan du kontakte politiet på telefon 114.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.