10-årig død efter påkørsel: Politiet søger vidner

10-årig dreng er død, efter at han blev ramt af bil. Politiet er i gang med at afklare, hvordan ulykken skete.
- Vi efterlyser vidner, der har set ulykken, så vi kan få klarlagt, hvordan den skete, siger vagtchef Ivan Gohr Jensen, Syd- og Sønderjyllands Politi.
- Vi efterlyser vidner, der har set ulykken, så vi kan få klarlagt, hvordan den skete, siger vagtchef Ivan Gohr Jensen, Syd- og Sønderjyllands Politi. Foto: Scanpix arkiv

Syd- og Sønderjyllands Politi søger vidner til en ulykke fredag eftermiddag på Spangsbjerg Kirkevej i Esbjerg, hvor en 10-årig dreng fra Esbjerg blev ramt af en varebil.

Drengen blev hårdt kvæstet og fløjet til Odense Universitetshospital, men hans liv stod ikke til at redde. Han døde lørdag eftermiddag af sine kvæstelser.

- Vi efterlyser vidner, der har set ulykken, så vi kan få klarlagt, hvordan den skete, siger vagtchef Ivan Gohr Jensen, Syd- og Sønderjyllands Politi.

Ulykken skete fredag eftermiddag lige inden klokken 14.30 på Spangsbjerg Kirkevej ved Højtoftevej på et sted, hvor der ifølge vagtchefen var ved at blive ryddet op efter et vejarbejde.

Drengen blev ramt af en bakkende varebil, da han var på vej over gaden. Bilens chauffør har tilsyneladende overset ham.

Politiet vil gerne i kontakt med vidner, der overværede den tragiske ulykke, for at klarlægge, hvordan den skete, siger vagtchefen.

Blandt andre opfordres et midaldrende ægtepar til at henvende sig med oplysninger. Vidner har fortalt, at parret, der var kørende i en grå personbil, holdt lige bag varebilen.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.